Tuesday, October 27, 2009

PANAS - MALAM TADI ADA PRESS CONFERENCE DI RUMAH HASSAN ALI - MAJORITI YANG HADIR ADALAH BLOGERS UMNO TERMASUK SI GOMOKENAPA SUSAH SANGAT KITA NAK FAHAM? KENAPA SUKAR SANGAT KITA NAK FAHAM? KENAPA SUKAR SANGAT PAS NAK AMBIL TINDAKAN? KENAPA LEMBAP MACAM SIPUT BABI?

MULAI HARI NIH, BLOGGERS UMNO AKAN MEMBELA PUAK PUAK UG DENGAN PENUH SEMANGAT KERANA MAKLUMAT YANG DIPEROLEHI OLEH MEREKA BUKAN LAGI MAKLUMAT KHABAR ANGIN TETAPI MAKLUMAT YANG KELUAR DARIPADA MULUT "PIMPINAN" PAS SENDIRI !!

NAK MARAH PUN MARAHLAH. AKU DAH MALAS NAK BERLAPIK LAPIK LAGI.

DOAKAN SEMOGA AKU MENJADI MUNTAZAR ZAIDIE PERTAMA DI MALAYSIA. BUKAN BALING KASUT KAT NAJIB TETAPI KAT NASHA DAN HASSAN ALI.

4 comments:

 1. se sokong ekau PS..baling yo muko2 jobo tu dongan taik anjing...pegkhianat agama tu, lobih memonting an perjuangan bangso daghi agamo...memang bangang puak2 UMNGOK yg berbajukan PAS nie..singkirkan mereka, berdiri teguh kita di belakang TGNA...

  ReplyDelete
 2. Sabbooo.. temanku..
  Dalam perjuangan ini ada penapisan yg dijalankan secara terus..
  keikhlasan yg membawa seseorang pejuang itu kekal bersama jema'ah..
  Pemimpin yg datang dari bawah dan merasai pahit maung biasanya akan kekal bersama ombak dan badai yg mendatang tanpa henti..
  UG adalah kunci umno utk mengembalikan sokongan moral rakyat dn memecahbelahkan PAS ..terutamanya spt yg terhidang sekarang ni..

  ReplyDelete
 3. Setakat nih memang ana tengah bersabar. Sebab tu ana hanya siarkan isu lokasi PC tersebut dan bukannya apa yang diucapkan dalam PC tersebut.

  Seperkara lagi, kenapa bloggers UMNO hadir dengan begitu ramai sekali?

  Si GOMO yang bongok tu pun ada.

  ReplyDelete
 4. sdra2 yg saya hormati,

  begitulah caranya Allah hendak mendedahkan pengkhianat di dlm pas. tidak akan sia2 perjuangan sdra2.

  kumpulkan geng "57" bagi menyahut saranan tgna!

  ReplyDelete