Friday, June 26, 2009

SAIFUL MASIH DIMINATI WFAUZDIN.BLOGSPOT

Perhimpunan Rakyat kononnya. Sebuah blog yang jenamanya pun kita dah tahu sememangnya anti DS Anwar dan PKR iaitu blog Anti PKR dikatakan akan mengadakan perhimpunan besar-besaran untuk meraikan `kemenangan Saiful diliwat' pada 08 Jul nanti.

Nak tergelak aku apabila kumpulan dua tiga puntung yang takda otak dan akal ini bercadang hendak berhimpun sokong Saiful. Melucukan lagi kononnya atas nama Perhimpunan Rakyat. Rakyat mana yang sokong Saiful? Doktor Pakar sendiri pun tak tergamak nak sokong orang yang bermegah diliwat ini. Memalukan.

Gamaknya ibarat mengiringi `pengantin' la nanti puak-puak tu mengiringi Saiful ke mahkamah. Aku cadangkan bawa la sekali bunga manggar ke, kompang ke dan jangan lupa jemputlah sekali persatuan-persatuan `mak nyah' sekitar Lembah Klang' tu.

Aku rasa perhimpunan tu nanti tentu bertambah meriah apatah lagi ianya diketuai oleh `Uncle Pet'.

Cuma aku nasihatkan kepada sesiapa yang hadir untuk merayakan `kemenangan Saiful diliwat' nanti jika ingin mengiringi `pengantin' tu jangan la bawa dia berjalan laju-laju sangat. Bertimbangrasalah sikit pasal `pengantin' tu masih `dalam pantang' lagi atau masih ada `kesan-kesan tujahan yang parah' pada dubur dia. Jadi, berhati-hatilah yer. Jangan disakiti orang yang sedang sakit, berdosa tau. Awwww....

Sudah pasti keriangan Saiful terserlah nanti dengan pakaian `pengantin'nya sama seperti semasa dia angkat sumpah dulu. Wah, macam nak akad nikah aku tengok.

Dan, yang paling gembira di hari perbicaraan nanti sudah tentulah si bapak Saiful, maklumlah inilah hari-hari paling ditunggu-tunggu untuk menyatakan bahawa `anak aku kena liwat'. Seronok macam nak terima menantulah katakan. Mesti seronok punya sama seronok sewaktu mengiringi anaknya berakad sumpah berlaknat itu dulu.

Alah, Saiful janganlah bimbang yer. Bukan ada apa pun, bayangkan yang sedap-sedap belaka mesti Saiful ok. Jangan khuatir, DS Anwar tidak akan hampakan harapanmu wahai Saiful. Janji hafal skrip-skrip yang ada, jika adalah.

Lagipun di hari perbicaraan nanti mesti beratus ribu rakyat yang prihatin dengan kesakitan, penderitaan, kepedihan, kebocoran yang ko alami tu akan hadir menandakan sokongan terhadap ko nanti. Aku pun terasa nak hadir jugak kerana nak sangat tengok berapa banyak luka dan parut yang Saiful alami apabila didedahkan di mahkamah nanti.

Kalau takde kesan langsung, mungkin liwat berlaku juga sebab mungkin perbuatan liwat itu dilakukan secara `halus-halusan' macam cerita Labu Labi yang bertumbuk secara `halus-halusan'.

Tak mustahil jugak tu.

SUMBER : www.wfauzdin.blogspot.com

No comments:

Post a Comment