Monday, November 30, 2009

MENTERI SAMSENG SOKONG WAREWOLFMenteri Samseng, Zahid Hamidi yang pernah membelasah orang dilapor menyokong usaha menyingkirkan Tok Guru Menteri Besar Kelantan.

Pada beliau, Tok Guru terlalu banyak melakukan kesilapan dalam organisasi dan dalam mentadbir kerajaan. Sehubungan itu, beliau meminta Tok Guru memikirkan semula kedudukan beliau selaku Menteri Besar Kelantan.

Katanya, beliau tidak mahu masuk campur urusan dalaman PAS tetapi isu ini telah membuatkan PAS berbeza pendapat.

Nampak sangat lidah Zahid Hamidi nih bercabang. Kata tak nak masuk campur tapi buat ulasan panjang berjela.

Kalau Tok Guru berundur, mudahlah untuk UMNO merampas Kelantan. Itulah perkara sebenar yang mahu dinyatakan oleh Menteri Samseng ini.

Tahniah kepada WAREWOLF.

9 comments:

 1. Salam,

  Sebenarnya... UMNO/BN mengakui ketokohan Tok Guru.Mereka tahu Tok Guru merupakan halangan utama mereka untuk merampas semula Kelantan. Sebab tu... sibuk suruh Tok Guru lepas jawatan MB.

  Sapa Zahid Hamidi nak mempertikaikan pentadbiran Tok Guru di Kelantan?? Kalau tak bagus... takkan boleh perintah sampai 2o tahun.Apa dia ingat rakyat Kelantan bodoh ke macam dia?? Kalau dah bodoh lebih baik diam. Sekarang... bukankah dah terserlah kebodohan kamu??

  Bukanlah Laporan Ketua Audit Negara tentang urus tadbir Tok Guru di Kelantan satu bentuk petunjuk betapa bijaknya dan cekapnya Tok Guru mentadbir Kelantan. Itu sebab UMNO/BN susah nak rebut semula Kelantan daripada PAS yang dipimpin oleh serang pemimpin yang berwibawa seperti Tok Guru Nik Aziz.

  Saya cadangkan Zahid Hamidi pergi cari cermin dan cermin diri tu baik-baik. Jangan sampai cermin pun pecah kerana terkejut kerana tengok muka si samseng tu sudahlah!!

  ReplyDelete
 2. ZAHID samseng taik kucing daaaaaaa. pegi mampossssssss sama zahid.

  ReplyDelete
 3. Dari sudut akal manusia, selagi mana ada Tok Guru di situ, selagi itulah UMNO akan makan lumpur jer di Kelantan.

  Begitu juga selagi mana ada Tok Guru dalam PAS, selagi itulah serigala yang ada di Kelantan dan di Pusat tu tak berapa nak berani sangat.

  Kalau Tok Guru dah takde, PAS akan bergaduh sesama PAS di Kelantan dan UMNO akan memang akhirnya.

  Sayang kepada PAS nih bukan bererti "turunkan dia dan naikkan aku". Bongok.

  ReplyDelete
 4. Aku tak bongokkan sesaper kecuali UMNO dan puak puak pelahap yang ada dalam PAS.

  ReplyDelete
 5. walau TGNA nampak lemah, org yg lembut tapi puak UMNO sial nie kecut peroot dgn TGNA. aura dia hebat sampai jeles puak UMNO nih.

  ReplyDelete
 6. Tu sbbnya puak puak UMNO nih nak dia berhenti. Tapi puak puak dlm PAS pula nak dia berhenti sbb mrk pun nak tunjuk pandai juga.

  ReplyDelete
 7. bukan tunjuk pandai tapi nak menjahanam jemaah.

  ReplyDelete
 8. Mrk nak buat mcm PAS nih mak ayah mrk punya.

  ReplyDelete