Friday, August 21, 2009

KHAIRY KATA BERIBU PEMUDA PAKATAN AKAN SOKONG CALON UMNO "YANG PANDAI BERBINI" TU
Golongan pemuda parti Pas dan PKR mengakui akan menyokong calon Barisan Nasional (BN) Rohaizat Othman pada pilihan raya kecil Dewan Undangan Negeri (DUN) Permatang Pasir Selasa ini, kata Ketua Pergerakan Pemuda Umno, Khairy Jamaluddin.

Katanya, beberapa anggota Pemuda Pas dan PKR juga mahu mengadakan perjumpaan dengan beliau dan mahu menyatakan sokongan mereka terhadap calon BN itu kerana kecewa dengan calon Pas, Salleh Man.

"Mereka menghubungi Ketua Pemuda Umno di sini (Permatang Pasir) dan bagi tahu nak jumpa saya secara sulit kerana mereka tidak lagi menyokong calon Pas (Salleh Man)", kata beliau pada ceramah pilihan raya kecil DUN Permatang Pasir di sini malam tadi. - BERITA HARIAN.

Boleh percaya ker? Ribu riban Pemuda Pakatan akan sokong calon UMNO/BN? Nak jumpa beruk nih secara sulit pulak tu. Boleh percaya ker? Mampu ke ribu riban nak jumpa beruk nih secara sulit?

Kalau nak berkempen pun, janganlah kempen cara lama macam nih. Kalau dah ribu riban macam tu, apsal tak nak buat majlis serah borang ramai ramai macam dolu dolu? Bukankah itu boleh menaikkan semula moral UMNO/BN yang memang sangat "tidak bermoral" tu?

Nampak sangatlah makhluk kuat terkinja kinja nih dah takde idea? Sejak tidak di"offer" menjadi menteri nih, aku tengok meroyan@meraban@meracau@ mengigau macam macam makhluk sekor nih.

Woi Khairy !!

Memang hamlau tahap lahabau puak puak nih....

No comments:

Post a Comment