Tuesday, September 8, 2009

HJ AZMIR SETANGKAS AYAH PIN ATAU MUSA HASSAN SELEMBAB SIPUT BABI
Geng kepala lembu akan didakwa esok. Setakat ini polis telah berjaya menahan 4 daripada 12 ahli kumpulan tersebut. Tidaklah pula disebutkan nama nama ahli kumpulan itu yang sudah berjaya "dikandangkan".

Nak tergelak aku baca artikel yang menyebutkan hal ini. Apalah bangang sangat polis Malaysia pimpinan Musa Hassan nih sampai tak boleh nak tahan semua sekali. Kalau peserta demo Pakatan, pandai pula kau cari sampai ke lubang cacing.

Secara peribadinya, aku berpandangan bahawa "pendakwaan" ini hanyalah gula gula pilihanraya yang akan diumpan kepada pengundi bukan Melayu DUN Bagan Pinang. Itu sahaja. tak lebih daripada itu.

Kalau nak dakwa, dakwalah betul betul. Bukannya macam main pondok pondok.

Mustahil tak dapat dikesan ahli geng kepala lembu nih. Gambar mereka kan banyak? Rakaman aksi mereka kan berlambak? Ishj !! Aku rasa macam nak ludah jer muka Musa Hassan nih.

Malas dah aku nak ulas bab polis Malaysia pimpinan Musa Hassan nih. Nak tangkap penjenayah, memang failed punyer. Setakat usung tilam tu bolehlah.

Apa apa pun, kita sama sama lihat nanti sama ada Hj Azmir dan lembu lembunya setangkas Ayah Pin atau polis Malaysia pimpinan Musa Hassan yang lembab macam siput babi.

Pergi mati laaa.....

No comments:

Post a Comment