Saturday, September 12, 2009

MUNAFIQ MELOMPAT LOMPAT KEPANASANOleh : Muhd Hamdi Rahimi @ Adik Pemburu Syahid

Penjilat dan pengampu UMNO kelihatan seperti kepanasan apabila kekanda Pemburu Syahid enggan menarik balik tuduhan "UMNO munafiq". Malah, kekanda Pemburu Syahid tetap melabelkan UMNO sebagai munafik yang lebih bahaya berbanding kuffar.

Kenapa kepanasan jika anda bukan munafiq? Kenapa berasa pedih jika anda bukan munafiq?

Hanya orang yang "terkena batang hidung" sahaja yang akan kepanasan. So, apa masalah anda? Anda terasa? Hati anda terluka dengan label munafiq itu?

Ibarat kata kekanda Pemburu Syahid - Cermin diri jika mahu kenal diri.

p/s : Maaf. Ini artikel pertama ana. Sekadar menyahut cabaran kekanda Pemburu Syahid.

4 comments:

 1. sapa tak kenal UMNO - MUNAFIK, dah la munafik, mentekedarah duit haram maka jadilah darah daging. sebab tue yg jadi munafik. pegi jahane la UMNO.

  ReplyDelete
 2. Najib ibn Razak kata UMNO adalah parti Islam sebenar dengan tujuan nak tarik sokongan orang Melayu.

  Jika kita teliti sejarah Abrahah yang memimpin angkatan perang bagi memusnahkan Kaabah, Abrahah bertujuan mahu memusnahkan Kaabah kerana beliau mahu semua kabilah Arab mengunjungi "kaabah" yang dibinanya.

  Dari sudut falsafah tindakan, takde beza di antara kedua duanya.

  Panas, kan? Itu hadiah hari raya aku untuk banjengan UMNO.

  Selamat Hari Raya 'Idul Fitri. Tiada maaf bagimu.

  ReplyDelete
 3. Salam Pemburu Syahid,

  Pak Sheikh dah lama cop-mohorkan UMNO ni parti munafiq.Sekiranya, UMNO mengubah dasarnya kepada Islam, tetapi pemimpinnya jenis munafiq maka tak ada bezanya.

  Oleh kerana itu, Pak Sheikh tak setuju dengan seruan para ulamak Pas yang meminta UMNO tukar dasar faham kebangsaan kepada Islam kerana Pak Sheikh berpendapat sekiranya Parti busuk itu , masih mengekalkan pemimpin-pemimpin asal yang kebanyakkannya merupakan anak pinak keturunan Abdullah bin Ubai bin Salul.

  Salam dan jumpa lagi..

  ReplyDelete
 4. Yang terbaik adalah bubar UMNO dan bersatu dalam PAS.

  Ana juga sedikit kecewa apabila ada pimpinan PAS yang menyebutkan jika sekiranya UMNO menukar dasarnya daripada kebangsaan kepada Islam, maka PAS tidak perlu lagi wujud.

  UMNO yang perlu dimansuhkan !! Bukan PAS !!

  ReplyDelete